مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اردیبهشت 1396 ساعت 16:112017-04-30سياسي

موسویان در مناظره با طباطبایی: بی تدبیری دولت باعث ناامیدی در جوانان شده است/ با یک دولت خسته مواجهیم


مسئول جوانان ستاد انتخاباتی سیدابراهیم رییسی با بیان اینکه امروز مسئولان عالی رتبه اجرایی کشور به جای نگاه به آینده با یک ادبیات فکاهی نگاه به گذشته دارند، - بی تدبیری دولت باعث ناامیدی در جوانان شده است/ با یک دولت خسته مواجهیم مسئول جوانان ستاد انتخاباتی سیدابراهیم رییسی با بیان اینکه امروز مسئولان عالی رتبه اجرایی کشور به جای نگاه به آینده با یک ادبیات فکاهی نگاه به گذشته دارند، گفت: روحانی با شعار امید به صحنه آمد ولی بی تدبیری دولتش باعث ایجاد ناامیدی در جوانان شد.

"، وحید موسویان مسئول جوانان ستاد انتخاباتی سیدابراهیم رییسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز در مناظره ای که با سیدشهاب الدین طباطبایی مسئول جوانان ستاد انتخاباتی حسن روحانی برگزار شد، با بیان اینکه اشتغال عنوان محور اصلی اقتصاد کشور است، گفت: امروز مسئله جوانان ما ازدواج، اشتغال و مسکن است و دراین زمینه مطالبه عمومی و فراگیری از طرف جامعه وجود دارد.

وی افزود: متأسفانه در سال های اخیر بلایی بر سر جوانان ما آوردند که ما در عرصه رسانه و فرهنگ متخصص هستیم اما در موضوع اقتصاد که باید جوانان کشور آن را مدیریت کنند متخصص کم داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موسویان در مناظره با طباطبایی: بی تدبیری دولت باعث ناامیدی در جوانان شده است/ با یک دولت خسته مواجهیم

موسویان در مناظره با طباطبایی: بی تدبیری دولت باعث ناامیدی در جوانان شده است/ با یک دولت خسته مواجهیم