مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اردیبهشت 1396 ساعت 11:452017-04-26سياسي

نگاه ویژه به جامعه پرستاری انتظار از رییس جمهور آینده


مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از منتخب مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواست به جامعه پرستاری کشور نگاه ویژه ای داشته باشند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما" مرکز کرمانشاه، احمد ویسی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت طی 4 سال اظهار کرد: براثر اجرای این طرح ملی در کشور فشار مضاعفی به جامعه پرستاری کشور وارد شد از این رو ضروری است در شرایط موجود حاکم در جامعه پرستاری باید بازنگری شود.

وی با بیان این که هم اکنون جامعه پرستاری کشور به لحاظ مالی در مضیقه و از نظر نیروی انسانی کمبودهای شدیدی دارد، ادامه داد: این عوامل بر کار اضافه پرستاران کشور مزید بر علت شده و به کاهش توان جامعه پرستاری در خدمت رسانی منجر شده است.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تأکید بر ضرورت نگاه ویژه رییس جمهور آینده به بخش درمان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید برای پرسنل غیر پزشک جایگاه بهتر و شفاف تری دیده شود.

ویسی با بیان این که تاکنون حرکات خوبی انجام شده، اما تا ایده آل فاصله بسیار است، خاطر نشان کرد: باید این فاصله ها را با برنامه ریزی بهتر، یاری گرفتن از نظرات کارشناسان و افراد متخصص و کارآمد از همه اقشار و جامعه بهداشت و درمان کشور در محلی بنام اتاق فکر برطرف کرد تا نگاهی کلی تر و بهتری در این باره و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاه ویژه به جامعه پرستاری انتظار از رییس جمهور آینده

نگاه ویژه به جامعه پرستاری انتظار از رییس جمهور آینده