مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اردیبهشت 1396 ساعت 09:002017-04-25فرهنگي

از «نگارش خلاق» تا «تاریخ زباله»


مسعود ملکیاری گفت کتابی نظری را در حوزه ادبیات ترجمه کرده که از مجموعه پرطرفدار (For Dummies) انتخاب شده و «نگارش خلاق یا داستان نویسی به زبان ساده» نام دارد.

- مسعود ملکیاری گفت کتابی نظری را در حوزه ادبیات ترجمه کرده که از مجموعه پرطرفدار (For Dummies) انتخاب شده و نگارش خلاق یا داستان نویسی به زبان ساده نام دارد.

به گزارش ایسنا، این کتاب که نوشته مگی هامند است، به روش کارگاهی و با تمرین های روزانه به آموزش نگارش خلاق می پردازد.

ملکیاری همچنین از نگارش سه گانه فانتزی ویژه نوجوانان با اتکا به پیشینه تاریخی مان در دوره ایران باستان خبر داد.

این نویسنده گفت: این سه گانه که جلد اول آن به اتمام رسیده فانتزی حماسی است که در آن داستان پسری نقل می شود که می تواند به زمان گذشته برگردد و وارد دوره ای از تاریخ شود که در شاهنامه به آن اشاره ای نشده است.

این دوره بعد از فروپاشی حکومت جمشید است و من براساس منابع موجود این دوره را در ذهن خود به صورت تخیلی پروراندم.

تفنگ اهلی از دیگر آثار تألیفی این نویسنده است که ویژه نوجوانان با موضوعیت محیط زیست و حقوق حیوانات نوشته شده و قرار است توسط نشر نردبان راهی بازار شود.

او پیش تر کتاب امیرارسلان نامدار را با همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و پلنگ آویزان به چوب لباسی را با همت نشر نردبان ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از «نگارش خلاق» تا «تاریخ زباله»

از «نگارش خلاق» تا «تاریخ زباله»