رییس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان با بیان اینکه به اذعان داوران رقابت در چهاردهمین جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش آموزان خوزستان بسیار نزدیک بوده است، - گفت: همه دانش آموزان با آمادگی کامل حضور داشتند به طوری که در برخی از رشته ها و پایه ها تفاوت امتیاز به اندازه 12 صدم بود.
علی بلاسم رییس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان در حاشیه اختتامیه چهاردهمین جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش آموزان استان خوزستان که شامگاه گذشته 31 فروردین ماه در سینما نفت آبادان برگزار شد، اظهار کرد: این مسابقات وسیلهای برای قرب الهی و انس دانش آموزان با سه منشور، قرآن و عترت و نماز است.
وی درباره فرآیند کامل مسابقات قرآن دانش آموزی از مرحله آموزشگاهی تا مرحله نخبگان توضیح داد: این مسابقات از آذرماه سال کذشته با حضور 423 هزار دانش آموز در 12 رشته بخش های قرآن، عترت و نماز آغاز به کار کرد.
مرحله شهرستانی مسابقات با شرکت 217 هزار نفر دانش آموز در همه شهرهای استان برگزار شد.
پس از آن مرحله مقدماتی استانی، 4 هزار و 650 دانش آموز را پوشش داد و سپس در مرحله نهایی(نخبگان) 763 دانش آموز با یکدیگر رقابت کردند.