مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 31 فروردین 1396 ساعت 14:202017-04-20اقتصادي

افتتاح طرح های عمرانی در شهرک های صنعتی فارس


هم زمان با سفر رییس جمهور به استان فارس، شش طرح عمرانی در شهرک های صنعتی استان به بهره برداری رسید.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما"، مرکز فارس، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی فارس گفت: این طرح ها شامل سه تصفیه خانه فاضلاب در شهرک های صنعتی بزرگ شیراز ،جهرم و خرمبید، 2 طرح تامین برق در شهرک های صنعتی سروستان 2 و خرمبید و طرح واحد های کارگاهی در شهرک صنعتی آباده است.

شاهپور قنبری افزود: برای اجرای این طرح ها، بیش از 173 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی با بیان این که طرح تصفیه خانه دوم شهرک صنعتی بزرگ شیراز، بزرگترین طرح عمرانی در شهرک های صنعتی فارس است افزود: با بهره برداری از این تصفیه خانه، روزانه بیش از هزار و 500 متر مکعب به ظرفیت تصفیه پساب صنعتی افزوده می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی فارس گفت: طرح تصفیه خانه دوم شهرک صنعتی بزرگ شیراز، با اعتباری افزون بر 65 میلیارد ریال اجرا شده که اعتبارات این طرح از محل اعتبارات شرکت شهرک های صنعتی فارس تامین و پرداخت شده است.

قنبری با بیان اینکه در حال حاضر حدود 82 درصد از واحد های بهره بردار در شهرک صنعتی بزرگ شیراز متصل به تصفیه خانه هستند افزود: با بهره برداری از این طرح، بستر مناسبی برای اتصال کامل واحد های صنعتی به تصفیه خانه فراهم می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح طرح های عمرانی در شهرک های صنعتی فارس

افتتاح طرح های عمرانی در شهرک های صنعتی فارس