مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1396 ساعت 16:252017-04-19فرهنگي

شعرهایم را برای همسرم می گویم


جشن 75 سالگی محمدعلی بهمنی برگزار شد و در آن هنرمندان و ادیبان از این شاعر پیشکسوت گفتند.

- به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، بیست و دومین نشست تولد ماه به مناسبت زادروز محمدعلی بهمنی با حضور محمود صلاحی رییس و امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و چهره های ادبی چون علی موسوی گرمارودی، مرتضی امیری اسفندقه، مصطفی محدثی خراسانی، جواد محقق، محمد سریر، فاضل نظری، امیرحسین سمیعی و جمعی از دوست داران فرهنگ و هنر عصر سه شنبه 29 فروردین ماه در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) برگزار شد.

در ابتدای این نشست، آیه بهمنی دختر محمدعلی بهمنی وارد سالن شد و در میان تشویق حاضران برای تبریک تولد پدرش، دست او را بوسید.

گویی نام او را در تاریخ ادبیات خوانده ایم نخستین سخنران این برنامه مصطفی محدثی خراسانی بود.

او سخنرانی خود را با دو بیت از شعرهای خودش آغاز کرد: رسیدی و پر و بال فرشته ها وا شد / شب از کرانه هستی گذشت و فردا شد / به یمن نام بهارآور تو ای خورشید / گره زکار فرو بسته زمین وا شد او در سخنان کوتاهی تولد بهمنی را تبریک گفت: سالروز تولد استادم، وجود نازنین و زلال محمدعلی بهمنی را که تولد طراوت، مهر، روشنی و خرد است تبریک می گویم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شعرهایم را برای همسرم می گویم

شعرهایم را برای همسرم می گویم