مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 فروردین 1396 ساعت 10:502017-04-19سياسي

سعدی و هوگو در تهران همنشین شدند


اولین روز از همایش «سعدی و ویکتور هوگو» در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزارشد؛ سخنرانان این رویداد بر ویژگی های مشترک دو بزرگ ادبیات فارسی و فرانسه و تاثیری که بر اجتماع خودشان گذاشتند، - اولین روز از همایش سعدی و ویکتور هوگو در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزارشد؛ سخنرانان این رویداد بر ویژگی های مشترک دو بزرگ ادبیات فارسی و فرانسه و تاثیری که بر اجتماع خودشان گذاشتند، اشاره کردند.

به گزارش ایسنا، این همایش دوروزه در آستانه اول اردیبهشت ماه، یادروز سعدی و به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب، مرکز سعدی شناسی، رایزن فرهنگی ایران در فرانسه و مرکز مطالعات هوگو برگزار می شود.

گلستان ؛ کتاب درسی بی رقیب در این همایش غلامعلی حدادعادل، رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی گفت: از سال 655 که گلستان تالیف شده، کتاب درسی زبان آموزی و فارسی آموزی در سراسر قلمرو فارسی زبانان بوده و به اندازه ای در جای خودش خوش نشسته که بی رقیب و بی بدیل بوده است ؛ گلستان از مکتب خانه های ایران تا شبه قاره هند، آسیای میانه، آسیای صغیر و شمال آفریقا، کتاب درسی بوده است.

او افزود: گلستان از زمان تدوینش باقی کتاب های ادبی درسی را کنار زد و آن ها را منسوخ کرد.

این کتاب حتی توانست جا را برای رقیبی چون کلیله و دمنه تنگ کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سعدی و هوگو در تهران همنشین شدند

سعدی و هوگو در تهران همنشین شدند