مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 فروردین 1396 ساعت 14:302017-04-16سياسي

با سیاه نمایی علیه نظام و دولت برخورد قانونی می شود


رییس ستاد انتخابات استان قم با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: با سیاه نمایی علیه نظام و دولت برخورد قانونی می شود.

- به گزارش ایسنا، احد جمالی در یازدهمین جلسه ستاد انتخابات استان قم طی سخنانی با بیان اینکه بررسی صلاحیت کاندیداهای شوراهای اسلامی استان در هیئت اجرایی به اتمام رسیده است، افزود: پرونده کاندیداها جهت بررسی نهایی برای شورای نظارت ارسال شده است.

وی با اشاره به پایان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: امیدواریم نواقص این مرحله از انتخابات که مورد توجه مراجع عظام نیز قرار گرفت، مورد بازبینی و اصلاح قرار بگیرد.

معاون استاندار قم با بیان اینکه در روزهای آتی فضای انتخابات در سطح کشور و استان تشدید خواهد شد، افزود: امیدواریم که این فضا شاهد شور و نشاط توام با عقلانیت باشد.

رییس ستاد انتخابات استان خاطرنشان کرد: در روز 29 اردیبهشت شاهد حماسه سیاسی با افزایش سرمایه های اجتماعی کشور خواهیم بود.

جمالی با تاکید بر اهتمام مجریان انتخابات به امانت داری و صیانت از آرای مردم تصریح کرد: انتظار از متولیان برگزاری انتخابات استان این هست که در این ایام در آماده باش کامل باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با سیاه نمایی علیه نظام و دولت برخورد قانونی می شود

با سیاه نمایی علیه نظام و دولت برخورد قانونی می شود