مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 فروردین 1396 ساعت 21:102017-04-02سياسي

مرزنشینان باید دریچه صادرات کشور شوند


سعید جلیلی عضو شورای عالی امنیت ملی و دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی با حضور در استانهای ایلام و خوزستان ضمن بازدید از برخی روستاها و مناطق محروم این دو استان، - از منطقه مرزی مهران و یک زمین کشاورزی در دزفول نیز بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، جلیلی در جمع اهالی روستای چنگوله گفت: قطعا این روستا که بیش از صد شهید را در زمان دفاع مقدس تقدیم کرده و اینگونه به انقلاب وفادار است، امروز نیز جوانانش توانایی استفاده از قابلیت های جغرافیایی این منطقه را دارند و سازمان های دولتی باید مسیر حرکت برای مردم را هموار کنند.

عضو شورای عالی امنیت ملی افزود: چرا عراق با آن همه پشتوانه نظامی و اقتصادی از سوی کشورهای مختلف غربی و عربی نتوانست در جنگ تحمیلی بر ما پیروز شود؟ چون همه مردم ایران مانند شهدای روستای چنگوله روبروی آنها ایستادند و دشمنان این موضوع را در محاسبات خودشان نیاورده بودند.

جلیلی ادامه داد: در زمان دفاع مقدس همین اهالی روستای چنگوله منتظر نیروهای نظامی و بسیجی نبودند و خودشان روبروی بعثی ها ایستادند و دقیقا همین روحیه بود که باعث قدرت و پشتوانه نظام بود.

امروز هم که دشمنان می دانند با جنگ نظامی نمی توانند ما را شکست دهند و به سمت جنگ و فشار اقتصادی تمرکز کرده اند، همانگونه که رهبرمعظم انقلاب در حرم رضوی فرمود همین مردم می ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرزنشینان باید دریچه صادرات کشور شوند

مرزنشینان باید دریچه صادرات کشور شوند