مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 اسفند 1395 ساعت 11:162017-03-06سياسي

دورهمی شاعران انقلابی در سازمان اوج برگزار شد


جمعی از شاعران کشور در آخرین محفل شب شاعر در سازمان اوج از کم و کیف برگزاری مراسم پاسداشت شعرا سخن گفتند.

- به گزارش روابط عمومی سازمان هنری رسانه ای اوج، سی و چهارمین شب شاعر که آخرین شب شاعر سال جاری هم بود نه مانند سایر شب شاعرها مختص پاسداشت یک شاعر نبود و عنوان دورهمی شاعران انقلاب اسلامی را یدک می کشید.

در این مراسم که از عصر دیروز یکشنبه 15 اسفند در نخلستان سازمان هنری رسانه ای اوج برگزار می شد، بسیاری از اهالی فرهنگ و ادبیات کشور نظیر استاد سید علی موسوی گرمارودی، ناصر فیض، محمد مهدی سیار، علی محمد مودب، میلاد عرفان پور، رضا اسماعیلی، محمود اکرامی و.

حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم ناصر فیض گفت: قدیم ها آلاچیقی در حوزه هنری بود که برخی از شعرا در آن گرد هم جمع می شدند و به اصطلاح دورهمی در آن شکل می گرفت تا جایی که کم کم این آلاچیق و گردهمی هایش در ذهن ها ماندگار شد.

اما هرچه جلوتر آمدیم این اتفاق و اتفاقاتی از این دست کمرنگ تر شدند تا جایی که شاهد تشکیل محافل ادبی بودیم که نه تنها به زعم من به ادبیات کور کمکی نمی کردند که بعضا به ادبیات لطمه هم می زدند.

محافلی که نه به لحاظ ادبی قرص و محکم بودند و نه ابتنایی به اندیشه انقلاب اسلامی.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دورهمی شاعران انقلابی در سازمان اوج برگزار شد

دورهمی شاعران انقلابی در سازمان اوج برگزار شد