سه تن از شاعران در میزگرد بررسی حضور شعر انقلاب در فضای مجازی در کنار واکاوی فرصت های موجود در این حضور نسبت به برخی از تهدیدهای موجود در مسیر هشدار دادند.
- هفت سال فعالیت پایگاه اینترنتی شاعران فارسی زبان و تلاش گردانندگان این پایگاه برای گردهم آوردن شاعرانی از ایران و تاجیکستان و افغانستان و سایر کشورهایی که شعر فارسی در آن تولید می شود به اندازه ای موفق بوده که بنا بر اذعان مدیران این پایگاه اینترنتی که بدون هر گونه بودجه دولتی اداره می شود توانسته مرز هشتاد و پنج میلیون بازدید کننده را در این مدت پشت سر بگذارد.
این مساله بهانه ای بود تا با جمعی از گردانندگان این پایگاه در کنار مرور برخی دغدغه ها در زمینه حضور و عرضه ادبیات به ویژه شعر در فضای مجازی به فعالیت های این پایگاه نیز نگاهی بیاندازیم.
در این نشست علیرضا قزوه از مدیران این پایگاه، عبدالرحیم سعیدی راد سردبیر سایت و رضا اسماعیلی از نویسندگان و مدیران این پایگاه حضور داشتند که متن این نشست در ادامه از نگاه شما می گذرد.
اجازه می خواهم بحث را با نگاهی تاریخی به عرضه ادبی در سال های پس از انقلاب آغاز کنم.
در سال های دهه شصت و یا هفتاد به طور مشخص شتابزدگی دهه هشتاد و نود برای عرضه آثار ادبی در میان شاعران و نویسندگان دیده نمی شود.