مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 بهمن 1395 ساعت 17:512017-02-04ورزشي

معاون وزیر امور خارجه: شیراز در پایتختی جوانان جهان اسلام، داشته های خود را به دنیا معرفی کند


معاون کنسولی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در برنامه های جوانان جهان اسلام، شیراز باید تمام داشته های خود را به دنیا معرفی کند.

- به گزارش " از شیراز، حسن قشقاوی بعدازظهر امروز در آیین گشایش پایتختی جوانان جهان اسلام در این شهر اظهار داشت: در برنامه های یک ساله پایتختی جوانان جهان اسلام، شیراز باید تمام داشته های فرهنگی خود را به دنیا معرفی کند.

وی افزود: شیراز شهر شعر و ادب و شعور است و پایتختی جوانان اسلام می تواند زمینه اشاعه فرهنگ غنی ایران اسلامی را به کشورهای مختلف فراهم و پیام صلح و دوستی و همدلی را به جهان صادر کند.

این مقام مسؤول ادامه داد: این یک فرصت عالی است که به دنیا نشان دهیم که ایران کشوری امن و به دنبال آرامش جهانی است و در این راه از ظرفیت تمام جوانان کشورهای اسلامی می توان استفاده کرد.

قشقاوی با اشاره به اینکه آشنایی جوانان جهان با ظرفیت های شیراز باعث می شود که داشته های فرهنگی ما به دنیا معرفی شود، افزود: برنامه شیراز 2017 در چند محور دینی، ورزشی، فرهنگی، رسانه ای و.

می تواند تمام ظرفیت های بسیار شهر شیراز را به دنیا نشان دهد که مردم استان فارس باید از این موقعیت نهایت استفاده را بکند.

انتهای پیام/2448/پ20/ http://fna.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون وزیر امور خارجه: شیراز در پایتختی جوانان جهان اسلام، داشته های خود را به دنیا معرفی کند

معاون وزیر امور خارجه: شیراز در پایتختی جوانان جهان اسلام، داشته های خود را به دنیا معرفی کند