مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 بهمن 1395 ساعت 10:362017-01-31پزشكي

پایش سلامت روان 24 هزار دانشجوی جدید دانشگاه های علوم پزشکی/ جذب 1500 همتایار سلامت


مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح پایش سلامت روان بر مبنای آزمون CAQ سال گذشته برای نخستین بار با مشارکت24 هزار دانشجوی تازه وارد دانشگاه های علوم پزشکی اجرایی شد، - گفت: این آزمون بر اساس 28 آیتم شخصیتی و بالینی از دانشجویان به عمل آمد.

اخبار دانشگاهی را از کانال اخبار دانشگاهی SNN.

ir" دنبال کنید به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،جلال نژادجواد، مدیرکل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بیان برخی از مهم ترین خدمات این اداره کل در زمینه خدمات مشاور و سلامت روان پرداخت و گفت: در سال جاری بیش از 28 هزار و 600 مشاوره حضوری برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی صورت گرفته است و با توجه به زمان باقی مانده تا پایان سال پیش بینی می کنیم این عدد به 30 هزار مورد برسد که به معنای این است که هم اکنون حدود 15 درصد دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی تحت خدمات مشاوره حضوری دفاتر مشاوره دانشگاه های علوم پزشکی قرار دارند.

کارگاه های آموزشی برگزار شده در سال جاری 17 هزار و 475 می باشد و تلاش کرده ایم موضوعات این کارگاه ها را به سوی تخصصی شدن سوق بدهیم.

وی با اشاره به اجرای طرح همتایاران سلامت روان در دنشگاه های علوم پزشکی افزود: تاکنون بیش از 1500 همتایار سلامت از میان دانشجویان علوم پزشکی جذب کرده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایش سلامت روان 24 هزار دانشجوی جدید دانشگاه های علوم پزشکی/ جذب 1500 همتایار سلامت

پایش سلامت روان 24 هزار دانشجوی جدید دانشگاه های علوم پزشکی/ جذب 1500 همتایار سلامت