مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 بهمن 1395 ساعت 15:202017-01-23سياسي

تسهیلات نهاد کتابخانه ها برای 10 روستای دوستدار کتاب


عضو شورای برنامه ریزی جشنواره های ترویج کتاب خوانی گفت: نهاد به طور جدی به 10 روستای برگزیده این جشنواره پرداخته و به صورت جداگانه از اعتباراتش برای یک روستای برگزیده تسهیلاتی در نظر گرفته است و مانند دوره های پیشین تسهیلاتی به روستاهای برگزیده داده خواهد شد.

- به گزارش ایسنا به نقل از ستاد اطلاع رسانی رویدادهای ترویج کتابخوانی، اسماعیل جانعلی پور عضو شورای برنامه ریزی جشنواره های انتخاب پایتخت کتاب ایران و روستاها و عشایر دوستدار کتاب ، گفت: با توجه به وجود 2000 کتابخانه نهادی و 1700 باب کتابخانه مشارکتی، فضای تبلیغی بسیار خوبی در اختیار نهاد کتابخانه های عمومی است.

حضور مجموعه نهاد، برای تبلیغ و ترویج جشنواره های ترویج کتابخوانی و جا افتادن آن در سطح کشور است.

ظرفیت همکاران ما در خدمت نقش آفرینی در طراحی ایده ها در سطح کشور است و در کنار دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و کتاب خوانی و دیگر اعضای شورای برنامه ریزی، به فعالیت مشغول هستیم.

جانعلی پور درباره نقش این نهاد در جشنواره روستاها وعشایر دوستدار کتاب گفت: 700 روستای شاخص در کشور کتابخانه روستایی دارند که در اختیار نهاد است.

این تعداد کتابخانه به تقویت طرح های روستایی در جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب کمک خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تسهیلات نهاد کتابخانه ها برای 10 روستای دوستدار کتاب

تسهیلات نهاد کتابخانه ها برای 10 روستای دوستدار کتاب