مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 بهمن 1395 ساعت 14:362017-01-22سياسي

کشورهای اسلامی نباید از ظرفیت های خود در جهت تضعیف یکدیگر بهره گیرند


رییس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این مطلب که ارتباطات علمی منجر به تقویت ارتباطات سیاسی نیز می شود، گفت: کشورهای اسلامی نباید از ظرفیت هایی که دارند در جهت تضعیف هم بهره گیرند.

- اخبار دانشگاهی را از کانال اخبار دانشگاهی SNN.

ir" دنبال کنید به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو" از مشهد، محمدکافی امروز در همایش بین المللی گفت وگو های فرهنگی ایران و جهان عرب که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، بر بهره گیری از ظرفیت های علمی تاکید کرد و گفت: هدف ما از برگزاری چنین محافلی این است که فارسی زبانان و عرب زبان ها کنار هم بنشینند و از ظرفیت های یکدگیر برای ایجاد قوت در هم بکوشند.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این مطلب که ارتباطات علمی منجر به تقویت ارتباطات سیاسی نیز می شود، افرود: نباید از ظرفیت هایی که داریم در جهت تضعیف هم بهره یگریم.

وی تصریح کرد: ما نیازمند هستیم تا همانند گذشته به روابط ایران و جهان عرب افتخار کنیم و ظرفیت های علمی، تکنولوژی و زبانی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.

در ادامه محمدحسین هاشمی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: ایران و جهان عرب، تاریخ، جغرافیا، فرهنگ و عقاید مشترک دارند و متاسفیم به رغم همه این مشترکات، کسانی که نمی خواهند ایران و جهان عرب با یکدیگر هم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشورهای اسلامی نباید از ظرفیت های خود در جهت تضعیف یکدیگر بهره گیرند

کشورهای اسلامی نباید از ظرفیت های خود در جهت تضعیف یکدیگر بهره گیرند