مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 بهمن 1395 ساعت 14:202017-01-21سياسي

عیادت مسئولان گیلان از علی کاظمی برنجکار معروف


علی کاظمی اهل شکالگوراب فومن از یکسال پیش بعلت تصادف رانندگی در بستر بیماری است - جمعی از مسئولان گیلان امروز از معرف برنج علی کاظمی عیادت کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیران کل اجتماعی و فرهنگی استانداری ، کمیته امداد ، تعدادی از مدیران فومن به همراه جمعی از ساکنان روستای شکالگوراب امروز به عیادت این شالیکار مبتکر که از یکسال پیش بعلت تصادف رانندگی در بستر بیماری است رفته و از وی دلجویی کردند.

در این دیدار یونس رنجکش مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت : برای توسعه و ترغیب جوانان به کشاورزی باید از مبتکران و کشاورزان پیشکسوت قدردانی کرد.

علی کاظمی معرف رقم بومی برنج علی کاظمی هم خواستار رسیدگی به مشکلات و تامین بخشی از هزینه های درمانی خود شد.

علی کاظمی شالیکار اهل روستای شکاگوراب سال 1360 خوشه های برنج ناشناخته ای را بین خوشه های برنج شالیزارش شناسایی و پس از چند سال کشت ، به شالیکاران گیلانی معرفی کرد.

سالانه در حدود 50 هزار هکتار از شالیزارهای شمال کشور به ویژه گیلان رقم بومی برنج علی کاظمی کشت می شود.

یوسف هاشمی زاده معرف رقم بومی برنج هاشمی هم از حدود 2 هفته پیش به علت تصادف در بستر بیماری است.

این شالیکار اهل روستای چاپارخانه بخش خمام شهرستان رشت هم سال 1364 رقم برنج هاشمی را در بین خوشه های برنج شالیزارش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عیادت مسئولان گیلان از علی کاظمی برنجکار معروف

عیادت مسئولان گیلان از علی کاظمی برنجکار معروف