مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 دی 1395 ساعت 09:252017-01-19پزشكي

کاهش شیوع بیماری هپاتیت ب در کشور به کمتر از 2 درصد


ارتقای وضع بهداشتی واکسیناسیون در کشور عامل اصلی کاهش چشمگیر شیوع بیماری هپاتیت ب است .

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما" ، رییس مرکز بیماری های کبدی خاورمیانه در همایش تازه های هپاتیتBوCکه دیشب با حضور جمعی از اساتید ،پرستاران و رابطان سلامت کشور و مازندران در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزارشد گفت: به سبب ارتقای وضع بهداشتی واکسناسیون هپاتیت بی در کشورمان شیوع این بیماری در ایران به 2درصد کاهش یافت .

رییس شبکه هپاتیت ایران افزود : شیوع این بیماری در شمال کشور هم کمتر از دو درصد احراز شده است این درحالی است که در استانهای گلستان، سیستان و بلوچستان بیشتر از این مقدار گزارش شد اما ما درصدد کنترل آن هستیم .

به گفته پروفسور علویان ، ایران در خاورمیانه دومین کشور تولید کننده داروهای هپاتیت B و C است که با کمتر از یک دهم درصد قیمت دارو های خارجی تولیدآن را عرضه می کند .

وی گفت: قرار شد تا سال 1410 هجری شمسی بیماری هپاتیت C در جهان ریشه کن شود .

همایش هپاتیت ب با حضور ورزشکاران، داوطلبان سلامت، پرستاران و ماماها امروز در دانشگاه علوم پزشکی بابل به کار خود پایان می دهد.

.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش شیوع بیماری هپاتیت ب در کشور به کمتر از 2 درصد

کاهش شیوع بیماری هپاتیت ب در کشور به کمتر از 2 درصد