مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 دی 1395 ساعت 13:352017-01-18اقتصادي

رشد 10 درصدی مصرف گاز در کُردستان


کردستانیها، امسال بیش از یک میلیارد و 785 میلیون متر مکعب گاز طبیعی مصرف کردند که این میزان 10 درصد بیشتر از پارسال است.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما" مرکز کردستان، مُدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: مجموع گاز مصرفی شهروندان کردستانی، پارسال 2 میلیارد و 765 میلیون متر مکعب گاز در بخش های منازل، مسکونی، تجاری و صنعتی بود.

احمد فعله گری حجم خطوط شبکه گذاری شده در بخش شهری و روستایی طی سال 94 را بیش از 682 کیلومتر اعلام کرد و افزود: تعداد انشعاب های نصب شده نیز به 12 هزار و 838مورد رسیده است.

به گفته وی، مصرف روزانه گاز، از مرز 10 میلیون مترمکعب فراتر می رود که این میزان، مصرف نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج را شامل نمی شود.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در مورد مصرف بهینه گاز طبیعی گفت: با توجه به افزایش تعداد مشترکان گاز طبیعی استان کردستان و بالارفتن میزان مصرف گاز ، مصرف کنندگان با رعایت الگوی مصرف و تنظیم دمای منازل مسکونی خود بین 18 تا 21 درجه و رعایت پوشش مناسب در فصل سرد این شرکت را در ارائه خدمات مستمر و مداوم یاری دهند.

شرکت گاز کردستان به 453 هزار مشترک در بخش های خانگی ، تجاری و صنعتی خدمات ارائه می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشد 10 درصدی مصرف گاز در کُردستان

رشد 10 درصدی مصرف گاز در کُردستان