مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 دی 1395 ساعت 11:302017-01-17ورزشي

نقش شکارسری در ترویج شعر نو در میان حزب اللهی ها


محمدمهدی سیار در بزرگداشت حمیدرضا شکارسری گفت کسانی مثل او نگذاشتند تا چراغ قالب های نو شعری در میان حزب اللهی ها خاموش شود.

- به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، سی و دومین آیین شب شاعر پاسداشت مقام ادبی و هنری حمیدرضا شکارسری عصر دوشنبه 27 دی ماه با حضور چهره های فرهنگی و هنری در نخلستان سازمان هنری رسانه ای اوج برگزار شد.

در ابتدا سعید بیابانکی که اجرای برنامه را بر عهده داشت، پس از اشاره به سالروز درگذشت مشفق کاشانی و طلب مغفرت برای این شاعر فقید، سابقه دوستی با شکارسری را دیرینه و مربوط به بیش از 30 سال قبل دانست و گفت: سال ها بود که به شکارسری ارادت داشتم ولی نمی توانستم او را ببینم و تقریبا پنج - شش سال طول کشید تا بتوانم برای نخستین بار با او ملاقات کنم.

حالا حدود سه دهه گذشته و این دوستی که آن روز آغاز شد همچنان ادامه دارد.

این شاعر با اشاره به وجه ادبی و شاعری شکارسری گفت: شکارسری هم خوب سعر می گوید، هم خوب نقد می کند و هم معلم خوبی است؛ چنان که با همین تعلیمات بسیاری را به شعر علاقه مند و خیلی ها را شاعر کرده است.

سپس محمود اکرامی درباره شخصیت ادبی و هنری شکارسری گفت: شکارسری هیچ گاه عقب ننشسته بلکه مانند مهاجمان در بازی فوتبال، همیشه جلو می رود، اتفاقا خوب هم جلو می رود و موفق بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش شکارسری در ترویج شعر نو در میان حزب اللهی ها

نقش شکارسری در ترویج شعر نو در میان حزب اللهی ها