مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 دی 1395 ساعت 11:362017-01-12سياسي

یک حاشیه کوتاه از صحن علنی لاریجانی: جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را...


رییس مجلس خطاب به نمایندگانی که در جریان بررسی برنامه ششم خواستار بیان پیشنهادات الحاقی بودند، با بیان اینکه اگر امروز (پنج شنبه) رسیدگی به برنامه ششم به پایان نرسد، - مجبوریم فردا (جمعه) هم نشست علنی داشته باشیم، به قرائت مصرعی از یک بیت شعر پرداخت و گفت: جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را.

.

به گزارش خبرنگار پارلمانی "، نمایندگان مجلس شورای اسلامی از صبح امروز (پنج شنبه) و در نوزدهمین روز متوالی رسیدگی به لایحه برنامه ششم توسعه را ادامه دادند.

وکلای ملت تاکنون با برگزاری 44 جلسه علنی، برنامه ششم توسعه را مورد رسیدگی قرار دادند و از روز گذشته بررسی مواد مراعا مانده این لایحه را آغاز کردند.

از صبح امروز و در جریان بررسی مواد مراعا مانده برنامه ششم، وکلای ملت مدام خواستار بیان پیشنهادات مکرر برای الحاق به مواد یا اصلاح مواد برنامه ششم بودند که علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به درخواست های مکرر نمایندگان، از آنان درخواست می کرد با توجه به اینکه قرار است از هفته آینده مجلس به مدت 2 هفته نشست علنی نداشته و تعطیل باشد، لذا بهتر است از بیان پیشنهاداتی که احتمال رأی آوری آنان در صحن علنی پایین است و تنها وقت مجلس را می گیرد، صرف نظر کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک حاشیه کوتاه از صحن علنی لاریجانی: جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را...

یک حاشیه کوتاه از صحن علنی لاریجانی: جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را...