مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 دی 1395 ساعت 15:252016-12-25اقتصادي

هزینه کرد 31 میلیارد ریالی برای ساماندهی مناطق حادثه خیز آذرشهر

هزینه کرد 31 میلیارد ریالی برای ساماندهی مناطق حادثه خیز آذرشهر

امسال 31 میلیارد ریال برای اصلاح نقاط حادثه خیز این شهرستان هزینه می شود.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی" ، یداله الهیاری در نشست شورای ترافیک آذرشهر افزود : این اعتبار برای اصلاح سه راهی گوگان ، راه خاصلو ، سه راهی شهید غفاری ، ساماندهی راه روستاهای قرمزگل و شیرامین در حال هزینه کرد است.

وی با اشاره به وقوع تصادفات متعدد در کمربندی سه راه شهید غفاری آذرشهر در جاده پر رفت و آمد آذرشهر - عجب شیر هم گفت : طرح دور برگردان با هزینه 10 میلیارد ریال تا پایان امسال در این نقطه حادثه خیز اجرا می شود.

الهیاری همچنین از تعریض و آسفالت ریزی مسیر گوگان - قاضیجهان و ایجاد زیرگذر جدید در این منطقه خبر داد و گفت : با اجرای این طرح امسال مسیر تردد 25 هزار نفر از مردم این بخش اصلاح می شود .

سرهنگ یداله رستمی فرمانده انتظامی آذرشهر هم در این نشست نصب دوربینهای کنترل ترافیک را در شهرهای آذرشهر ، گوگان و ممقان و جاده تبریز - آذرشهر خواستار شد و گفت : قرار گرفتن این شهرستان در محور مواصلاتی تبریز - ارومیه نصب دوربینها و تجهیزات امنیتی را برای ثبت وقایع جاده ای ضروری کرده است.

شهرستان 120 هزار نفری آذرشهر ، به علت قرار گرفتن در جاده پر تردد تبریز - آذرشهر و محور آذرشهر - عجب شیر یکی از حادثه خیز ترین مسیر های آذربایجان شرقی را در خود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هزینه کرد 31 میلیارد ریالی برای ساماندهی مناطق حادثه خیز آذرشهر

هزینه کرد 31 میلیارد ریالی برای ساماندهی مناطق حادثه خیز آذرشهر