مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 25 آذر 1395 ساعت 14:362016-12-15اقتصادي

مدیرکل امور استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: شرمنده کارگران و بیکاران هستیم


مدیرکل امور استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خاطر عدم تامین اشتغال برای کارگران و بیکاران ابراز شرمندگی کرد.

- به گزارش " از سروستان، خلیل حنیف بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال این شهرستان بابیان اینکه 46 میلیون نفر وابسته به این وزارتخانه هستند، اظهار داشت: اشتغال یک موضوع فراملیتی و گسترده است و نمی توان گفت که چه ارگانی متولی آن است و ما هم متولی 12 میلیون کارگر هستیم و هم متولی 5 میلیون بیکار، که شرمنده ایم نمی شود برای آن ها کاری کرد.

وی با اشاره به اینکه با یک مصاحبه قیمت نفت بالا و پایین می شود، افزود: اشتغال موضوعی نیست که در چارچوب مرز کشور بشود پاسخی برای آن یافت، بلکه مؤلفه هایی مانند مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در آن دخیل است.

حنیف ادامه داد: رویکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توجه به اقشار متوسط و ضعیف جامعه است که در حال حاضر یک میلیون و 350 هزار بازنشسته داریم و تلاش می کنیم با سیاست عدالت محور دولت و با افزایش پلکانی حقوق، فاصله حقوقی آن ها را کم کنیم.

مدیرکل امور استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیان داشت: 452 شرکت و همچنین 13 پتروشیمی در استان های ساحلی کشور داریم که از درآمد آن ها حدود 3 هزار و 500 میلیارد تومان به کارگران بازنشسته حقوق و حدود 11 هزار میلیارد تومان خدمات درمانی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل امور استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: شرمنده کارگران و بیکاران هستیم

مدیرکل امور استان های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: شرمنده کارگران و بیکاران هستیم