مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 آذر 1395 ساعت 12:012016-12-11پزشكي

فارس گزارش می دهد تزریق آلودگی صوتی و دود به بیماران بیرجندی/ استقرار ایستگاه اتوبوس مجاور بخش اعصاب با کدام نظر کارشناسی!


ایستگاه اتوبوس جنب بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند آن هم در جوار بخش جراحی مغر و اعصاب موجب ناراحتی و اعتراض مردم و بیماران شده است؛ اما گویا سلامت مردم و بیماران در اولویت متولیان نیست.

- تزریق آلودگی صوتی و دود به بیماران بیرجندی/ استقرار ایستگاه اتوبوس مجاور بخش اعصاب با کدام نظر کارشناسی! ایستگاه اتوبوس جنب بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند آن هم در جوار بخش جراحی مغر و اعصاب موجب ناراحتی و اعتراض مردم و بیماران شده است؛ اما گویا سلامت مردم و بیماران در اولویت متولیان نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس" از بیرجند، وجود آلودگی صوتی و ایجاد دودهای مکرر از اتوبوس ها نه تنها برای مردم عادی مشکل ایجاد می کند بلکه سبب رنجش بسیاری از بیماران می شود، حال زمانی که ایستگاه اتوبوس در نزدیکی بیمارستان و یا یک مرکز درمانی باشد بسیار مشکل ساز بوده که این مشکل در بیرجند و در کنار بیمارستان امام رضا(ع) وجود دارد.

ایستگاه اتوبوسی که در نزدیکی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند وجود دارد بسیار پر تردد بوده و با توجه به اینکه ایستگاه هم در جوار بخش اعصاب و روان بیمارستان بوده لازم است مسؤولان ذی ربط به این مشکل توجه جدی کنند و نسبت به جابه جایی این ایستگاه اقدامات لازم را انجام دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس گزارش می دهد تزریق آلودگی صوتی و دود به بیماران بیرجندی/ استقرار ایستگاه اتوبوس مجاور بخش اعصاب با کدام نظر کارشناسی!

فارس گزارش می دهد تزریق آلودگی صوتی و دود به بیماران بیرجندی/ استقرار ایستگاه اتوبوس مجاور بخش اعصاب با کدام نظر کارشناسی!