مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 آذر 1395 ساعت 11:162016-12-05سياسي

سفیر افغانستان در ایران: رهبر انقلاب اسلامی ایران تسلط بالایی بر اوضاع و ادبیات افغانستان دارند


رهبر انقلاب اسلامی ایران دید بسیار خوبی نسبت به مردم افغانستان داشته و با وجود مشغله زیادی که دارند، تسلط بالایی به اوضاع و بخصوص ادبیات افغانستان دارند.

- به گزارش خبرنگار سایت افغانستان، نصیر احمد نور سفیر افغانستان در ایران در نخستین همایش گفت گوی فرهنگی ایران و افغانستان که در دانشگاه علامه برگزار شد، گفت: دو کشور ایران و افغانستان همسایه بوده و هم از لحاظ فرهنگی مشترک بوده و مراحلی مختلف تاریخی را در کنار یکدیگر بودند و نقش مهمی در فرهنگ اسلامی ایفا کردند.

وی افزود: وقت آن رسیده است که 2 ملت بار دیگر رسالت تاریخی خود را برعهده گرفته و هجمه ای که این روزها علیه دین مبین اسلام شکل گرفته را نجات دهند.

سفیر افغانستان با بیان اینکه ما آثار بزرگانی چون سنایی، سعدی و مولوی را داریم، تصریح کرد: نسخه های آنان می تواند درمانی برای مسائل امروز ما باشد.

احمد نور با اشاره به ویران کردن آثار تاریخی توسط طالبان و داعش گفت: تخریب میراث فرهنگی از سوی آنان نشان از بی خبری آنهاست و نقش فرهنگ در این جا مهم است و می تواند از دین اسلام در مقابل هجمه هایی که از سوی این دو گروه بر آن وارد شده است، دفاع کند.

وی ضمن بیان اینکه ایران و افغانستان دارای تاریخ مشترک، فرهنگ مشترک و سرنوشت مشترک هستند، تاکید کرد این عوامل می تواند بنای محکمی را در ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفیر افغانستان در ایران: رهبر انقلاب اسلامی ایران تسلط بالایی بر اوضاع و ادبیات افغانستان دارند

سفیر افغانستان در ایران: رهبر انقلاب اسلامی ایران تسلط بالایی بر اوضاع و ادبیات افغانستان دارند