مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 آذر 1395 ساعت 15:012016-12-03اقتصادي

از 14 آذرماه به نمایش گذاشته می شود نفیس ترین فرش های ایرانی در اصفهان


نفیس ترین فرش های دستباف کرک و ابریشم اصفهان، فرش نایین، فرش ابریشم قم، انواع گبه و گلیم، فرش بیجار، قالی های روستایی و عشایری از جمله تولیدات هنرمندانه ای است که از 14 آذرماه در محل نمایشگاه های بین المللی اصفهان عرضه خواهد شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از اصفهان، به نقل از واحد رسانه شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، نوزدهمین نمایشگاه تخصصی-صادراتی فرش دستباف (ایران-اصفهان) با برند carpex 2016 از فردا (14 آذر ماه) در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی استان واقع در پل شهرستان، آغاز به کار می کند و تا 19 آذر ماه در این مکان دایر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان ضمن اعلام این خبر گفت: در نمایشگاه امسال 152 مشارکت کننده از استان های اصفهان، تهران، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، قم، کرمان، یزد، چهار محال و بختیاری، کردستان و گلستان حضور دارند.

رسول محققیان افزود: نفیس ترین فرش های دستباف کرک و ابریشم اصفهان، فرش نایین، فرش تمام ابریشم قم، انواع گبه و گلیم، چرم فرش، فرش بیجار، قالی های روستایی و عشایری با رنگ های 100 درصد گیاهی و گلیم فرش های بختیاری از جمله تولیدات هنرمندانه ای است که طی 6 روز در این نمایشگاه عرضه خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از 14 آذرماه به نمایش گذاشته می شود نفیس ترین فرش های ایرانی در اصفهان

از 14 آذرماه به نمایش گذاشته می شود نفیس ترین فرش های ایرانی در اصفهان