مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 آذر 1395 ساعت 00:462016-11-24فرهنگي

یک جامعه شناس: اصغر فرهادی در تمامی آثارش مانند یک بیگانه به موضوعات اشاره می کند


دکترای جامعه شناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه کردستان گفت: اصغر فرهادی در تمامی آثارش مانند یک بیگانه به یک موضوع و مولفه اصلی از جمله شهر و مشکلات شهرنشینی و آپارتمان نشینی طبقه متوسط اشاره می کند.

- به گزارش " از سنندج، کمال خالق پناه شامگاه پنجشنبه با حضور رییس، اساتید، مسوولین و جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور سنندج و انجمن علمی روانشناسی دانشگاه کردستان در اولین نشست نقد فیلم فروشنده از اصغر فرهادی که در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهار کرد: نقش سینما در ایران جایگاه سرگرمی و تفننی دارد اما جدیدترین تعریف از این مهم صورت بندی طبقاتی اجتماعی و با جنبش جامعه سروکار دارد.

وی با اشاره به هنرپردازی اصغر فرهادی که به طبقه بندی متوسط از اجتماع در اجرای این فیلم می پردازد، افزود: کارگردان این فیلم از بعد اخلاقی به طبقه متوسط می پردازد.

عضو هیات علمی دانشگاه کردستان و دکترای جامعه شناسی در ادامه این نشست گفت: اصغر فرهادی در تمامی آثارش مانند یک بیگانه به یک موضوع و مولفه اصلی از جمله شهر و مشکلات شهرنشینی و آپارتمان نشینی طبقه متوسط اشاره می کند.

خالق پناه بیان کرد: بحث بنیادی فیلم با تناقضات اخلاقی از طبقه متوسط، زوج های شاد و عاشق و تحصیل کرده شروع و با واسطه طبقه بیگانه عشق و علاقه کم رنگ و نفرت و انتقام جایگزی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک جامعه شناس: اصغر فرهادی در تمامی آثارش مانند یک بیگانه به موضوعات اشاره می کند

یک جامعه شناس: اصغر فرهادی در تمامی آثارش مانند یک بیگانه به موضوعات اشاره می کند