مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 آذر 1395 ساعت 15:012016-11-24سياسي

فرماندار شهرکرد تاکید کرد لزوم برخورد قاطع با پدیده زمین خواری در شهرستان شهرکرد


با توجه به تغییر کاربری زمین های مجاور شهر و برخی روستاهای اطراف، باید برخورد دستگاه های اجرایی با زمین خواران تشدید شود.

- فرماندار شهرستان شهرکرد گفت: با توجه به تغییر کاربری زمین های مجاور شهر و روستاها در برخی از مناطق، باید برخورد دستگاه های اجرایی با زمین خواران تشدید شود.

به گزارش " از شهرکرد به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان شهرکرد، حمید ملک پور در ستاد مبارزه با زمین خواری شهرستان شهرکرد با اشاره به اراضی تغییر کاربری شده اظهار کرد: قسمتی از زمین های مجاور شهر و روستاها بدون کسب مجوز به زراعی و مسکونی تغییر کاربری شده که دستگاه های مرتبط باید با متخلفان برخورد کنند.

فرماندار شهرستان شهرکرد با اشاره به ضرورت اجرای احکام صادر شده در این زمینه افزود: دستگاه های مجری با متخلفان بدون هیچ گونه گذشت و با شدت طبق نظر مقام قضایی برخورد کنند.

وی با بیان اینکه بخشداری ها و مجموعه شهرداری ها نیز در اجرای این احکام کمک کنند، بیان کرد: دستگاه های اجرایی با رعایت قانون و مقررات و پرهیز از هر گونه حاشیه احکام را اجرا کنند.

ملک پور بیان کرد: براساس قوانین مربوط به حفظ اراضی زراعی و باغی هر گونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی و ساخت وساز در مزارع و باغ ها بدون مجوز جهاد کشاورزی ممنوع و با متخلفان به شدت برخورد می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار شهرکرد تاکید کرد لزوم برخورد قاطع با پدیده زمین خواری در شهرستان شهرکرد

فرماندار شهرکرد تاکید کرد لزوم برخورد قاطع با پدیده زمین خواری در شهرستان شهرکرد