مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 آبان 1395 ساعت 14:412016-11-19اجتماعي

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان: 220 روستای گیلان زیرپوشش خدمات کتابخوانی کودکان و نوجوانان است


مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان گفت: 220 روستای گیلان زیرپوشش خدمات کتابخوانی در بخش کودکان و نوجوانان قرار گرفته و سرویس کامل به دانش آموزان روستایی داده می شود.

- به گزارش " از رشت، علی پور حسن ظهر امروز در دیدار مسؤولان کتابخانه های عمومی گیلان با امام جمعه این شهر با بیان اینکه نهادینه کردن کتابخوانی باید در کودکان و نوجوانان آغاز شود، اظهار کرد: اگر قرار است مبحث کتابخوانی و اهمیت آن در جامعه نهادینه شود و گسترش یابد باید از کودکان و نوجوانان آغاز کنیم.

وی با اشاره به فعالیت کانون پرورش فکری گیلان افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان دارای 31 مرکز ثابت،4 مرکز پستی و یک مرکز فراگیر ویژه کودکان و نوجوانان است.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با بیان اینکه 400 هزار نسخه کتاب با بیست هزار عنوان در داخل این کانون وجود دارد، خاطرنشان کرد: سالانه 150 هزار کتاب به متقاضیان امانت می دهیم.

وی با اشاره به اینکه 220 روستای گیلان زیرپوشش خدمات کتابخوانی در بخش کودکان و نوجوانان قرار گرفته است، یادآور شد: سرویس کامل به دانش آموزان روستایی داده می شود.

پورحسن از وجود 8 فروشگاه و نمایشگاه کتاب در گیلان خبر داد و گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان نمایندگی ثابت عرضه محصولات بوده و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان: 220 روستای گیلان زیرپوشش خدمات کتابخوانی کودکان و نوجوانان است

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان: 220 روستای گیلان زیرپوشش خدمات کتابخوانی کودکان و نوجوانان است