مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 آبان 1395 ساعت 20:562016-11-14سياسي

مدیرکل کتابخانه های عمومی اردبیل: وجود یک جلد کتاب به ازای هر فرد باسواد اردبیلی در کتابخانه های این استان


مدیرکل کتابخانه های عمومی استان اردبیل گفت: در حال حاضر به ازای هر فرد باسواد استان اردبیل یک جلد کتاب وجود دارد.

- به گزارش " از اردبیل، رباب عزیزخانی عصر امروز همزمان با روز کتاب و کتاب خوانی که به همراه مدیرکل امور اجتماعی استانداری، بیوک جامعی عضو انجمن کتابخانه های عمومی استان، اصغر تقی زاده شکیبا مدیرعامل انجمن خیرین کتابخانه سازان استان و همراهی تعدادی از شعرا و نویسندگان در استان از مجموعه انتشارات مؤسسه اطلاعات واقع در ساختمان دفتر سرپرستی روزنامه اطلاعات در استان اردبیل بازدید می کرد، بر لزوم حمایت از کتاب فروشی ها و انتشارات تاکید شد.

وی در این دیدار از میزان کاهش کتاب فروشی ها در سطح اردبیل ابراز تأسف کرد و گفت: متأسفانه کاربری های برخی از کتاب فروشی های قدیمی به دلیل کم توجهی در گذشته تغییر یافته و به اماکن تجاری تبدیل شده که لازم است با هدف جلب توجه به مقوله کتاب خوانی حمایت های همه جانبه در راستای توسعه آن انجام شود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان به مراسم تکریم مقام کتابداران استان و ترویج فرهنگ کتاب خوانی در 27 آبان ماه اشاره کرد و افزود: این مراسم با حضور مسؤولان، فرهیختگان و اقشار مختلف مردم با هدف جلب توجه به کتابخانه های عمومی و اهمیت کتاب خوانی به همراه ویژه برنامه های ادبی، هنری تحت عنوان ور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل کتابخانه های عمومی اردبیل: وجود یک جلد کتاب به ازای هر فرد باسواد اردبیلی در کتابخانه های این استان

مدیرکل کتابخانه های عمومی اردبیل: وجود یک جلد کتاب به ازای هر فرد باسواد اردبیلی در کتابخانه های این استان