مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 آبان 1395 ساعت 12:262016-11-11سياسي

یادداشت/ جای خالی پیشگیری از وقوع جرم در برنامه ششم توسعه


درکشور ما پیشگیری از وقوع جرم نه عموماً با هدف اصلاح و بازپروری مجرمان و تبهکاران، بلکه بیشتر به خاطر حفظ نظم و امنیت در جهت حفظ دست آوردهای آن صورت می گیرد و در عمل، - نهادهای پلیسی و نظامی متولّی امر پیشگیری هستند.

به گزارش خبرنگار قضایی و انتظامی "، یکی از مسائل بسیار مهمی که در ادبیات حقوق کیفری، سیاست کیفری و جنایی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد ، موضوع "پیشگیری" است؛ عبارت پیشگیری بهتر از درمان و جبران است ، با وجود سادگی در صورت رعایت معنا، تأثیر عمیقی در بهبود زندگی اجتماعی انسان خواهد داشت؛ زیرا انسان ذاتاً یک موجود پیشگیر است و چنانچه در یک روز مرتکب یک یا چند عمل ناهنجار و غیرقانونی شود، در موارد متعدد از بروز حوادث یا ارتکاب اعمال ناقض قوانین پیشگیری می کند.

یکی از مهترین انواع پیشگیری در تمام جوامع ، پیشگیری از وقوع جرم است، تعریف پیشگیری از وقوع جرم درابتدا مستلزم شناخت مفهوم "جرم" است .

طبق ماده 2 قانون مجازات اسلامی"جرم" هر فعل یا ترک فعلی و هر اقدام کیفری و غیر کیفری ای است که درقانون برای آن مجازات تعیین شده باشد و این تعریف در جوامع مختلف، متفاوت است.

یعنی ممکن است عملی در یک جامعه ای جرم به حساب آید اما در جامعه ای دیگر جرم نباشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادداشت/ جای خالی پیشگیری از وقوع جرم در برنامه ششم توسعه

یادداشت/ جای خالی پیشگیری از وقوع جرم در برنامه ششم توسعه