مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آبان 1395 ساعت 23:412016-11-01سياسي

رییس دانشکده زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان: مطالعه کتاب سوبژکتیویته برای کسانی که از خود می پرسند که من کیستم، ضروری است


رییس دانشکده زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان گفت: مطالعه کتاب سوبژکتیویته برای کسانی که از خود می پرسند که من کیستم و رسالتم در این دنیا چیست، - لازم و ضروری است.

به گزارش " از سنندج، محسن پیشوایی علوی شامگاه سه شنبه در نشست نقد کتاب سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه که با حضور انجمن علمی ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان در تالار دانشکده ادبیات و زبان های خارجی این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست رسیدن به اندیشه، فکر و یافته های جدید علمی است.

وی با اشاره به موضوع کتاب سوبژکتیویته با دو عنوان ادبیات و فلسفه افزود: این دو واژه هیچ ارتباط و قرابت معنایی باهم ندارند چراکه حوزه فلسفه، اندیشه و حوزه ادبیات خیال است.

رییس دانشکده زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان تصریح کرد: در یونان باستان میان فلسفه در حوزه عقل و منطق با ابزار تفکر محض و ادبیات در حوزه تخیل و عاطفه و احساس ارتباط چندانی نبوده و فلاسفه آثار ادبی خود را از آثار فلسفی جدا و متناقض می دانستند.

پیشوایی علوی به فلسفه ایران قبل و بعد از اسلام اشاره کرد و افزود: با توجه به این مهم که عقل با تخیل در ظاهر سازگاری ندارد از قرن 18 به بعد توجه به این مهم و قراردادن این دو حوزه ادبیات و فلسفه از جمله گام های مهمی در قرین کردن این دو واژه نمایان شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس دانشکده زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان: مطالعه کتاب سوبژکتیویته برای کسانی که از خود می پرسند که من کیستم، ضروری است

رییس دانشکده زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه کردستان: مطالعه کتاب سوبژکتیویته برای کسانی که از خود می پرسند که من کیستم، ضروری است