مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 آبان 1395 ساعت 15:262016-11-01پزشكي

آمار زنان مصرف کننده مواد مخدر صنعتی از مردان جلو زد


مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با اشاره به اینکه برخی زنان باردار مبتلا به اعتیاد صاحب نوزاد معتاد می شوند که گاه اقدام به خرید و فروش کودک می کنند، - گفت: مصرف مواد مخدر صنعتی در زنان افزایش یافته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو"، احمد حاجبی در همایش مددکاری اجتماعی در مدرسه ویژه اعتیاد و رفتارهای پرخطر، اظهار کرد: نسبت مصرف مواد مخدر در زنان و مردان تغییر کرده و گرایش به مواد صنعتی بیشتر شده است.

همچنین تمایل زنان به مصرف این نوع از مواد افزایش یافته است.

وی افزود: در مواد مخدر سنتی نسبت مصرف مردان به زنان 9 به 1 است اما در مصرف مواد صنعتی نسبت مصرف زنان به مردان 4 به 1 است که این نشان می دهد مصرف مواد مخدر صنعتی روبه رشد است.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: در حال تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی هستیم که عوارض مواد صنعتی بسیار پیچیده است.

حاجبی ادامه داد: آموزش و پرورش یکی از قوی ترین مراکز دسترسی به والدین برای آموزش شیوه های تربیت فرزند است همچنین شناسایی به موقع، مداخله مختصر و ارجاع از موثرترین رویکردها در پیشگیری است که در این رابطه آموزش و پرورش نقش مهمی دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمار زنان مصرف کننده مواد مخدر صنعتی از مردان جلو زد

آمار زنان مصرف کننده مواد مخدر صنعتی از مردان جلو زد