مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 آبان 1395 ساعت 15:312016-10-28سياسي

امام جمعه خلخال: حضور مردم در 13 آبان پاسخ به کارشکنی آمریکاست


حضور مردم در یوم الله 13 آبان ماه پاسخ به کارشکنی آمریکاست.

- به گزارش " از اردبیل، حجت الاسلام امیر رشتبری در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان خلخال با اشاره به فرا رسیدن سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز 13 آبان اظهار کرد: حضور مردم در 13 آبان پاسخ به کارشکنی آمریکا است.

وی یاد و خاطره شهید فهمیده و شهید محراب آیت الله سید محمد قاضی طباطبایی شهید محراب و امام جمعه تبریز را گرامی داشت و گفت: این شهید محراب در سال 58 به دست منافقین کوردل به شهادت رسید.

امام جمعه خلخال گفت: حضور مردم در یوم الله 13 آبان ماه پاسخ به کارشکنی آمریکا است.

رشتبری با اشاره به این موضوع که استکبار جهانی و در راس آن آمریکا و اسراییل قصد حذف نمودن شهادت طلبی از تفکر ملت ها و همچنین دانش آموزان، جوانان و نوجوانان هستند، افزود: همین تفکر نفوذ دشمن است که اکنون شاهد این موضوع هستیم که در کتب درسی ششم کشورمان درس شهید فهمیده که امام خمینی (ره) به آن لقب رهبر داده حذف شده و تنها در کتاب سوم چند خطی از این شهید در کتاب آمده است که باید مسؤولان به این امر توجه کافی و لازم را داشته باشند.

وی نفوذ فرهنگی و فکری دشمن را قوی از نفوذ سیاسی و اقتصادی عنوان کرد و گفت: باید با بصیرت در مقابل تمامی فتنه ها ایستادگی کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه خلخال: حضور مردم در 13 آبان پاسخ به کارشکنی آمریکاست

امام جمعه خلخال: حضور مردم در 13 آبان پاسخ به کارشکنی آمریکاست