مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 آبان 1395 ساعت 17:312016-10-25سياسي

یک سوم ازدواج ها در شمال تهران به طلاق منجر می شود/ تاکنون دولت ها یک ریال بودجه به اصلاح علوم انسانی اختصاص نداده اند


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در شمال تهران یک سوم ازدواج ها به طلاق منجر می شود گفت: متاسفانه ائمه را برای جشن ها و عزاداری ها می شناسیم و نمی گذاریم عقاید آنها وارد دانشگاه شود.

- اخبار دانشگاهی را از کانال اخبار دانشگاهی SNN.

ir" دنبال کنید به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو حسن رحیم پور ازغدی عصر امروز در برنامه دین و دین شناسی در جمع دانشجویان دانشکده ادبیات دانشگاه تهران گفت: همه کسانی که موافق یا مخالف علوم انسانی هستند به ویژه با پسوند اسلامی با یکدیگر از راه دور گفت وگو می کنند و گاهی اتهاماتی به جریان دینی زده می شود.

اگر برای کسی سوء فهم پیدا شود سعی می کنند آن را روشن کنند.

پورازغدی ادامه داد: افرادی هستند که از یک تناقض درونی رنج می برند اهل نماز و روزه و زیارت اند اما گرفتار ایمان به بعض می شوند.

بسیاری از آیات و روایات معطوف به جامعه است اما این افراد می گویند ملتزم به آن نیستند و در عملشان منسوخ شده می دانند این افراد دارای یک اسکیزوفرنی به لحاظ معرفتی هستند و به هیچ وجه نمی خواهند بی دینی پذیرفته شود.

هم در مقوله دین کامل نیستند و هم در بی دینی نیستند و در بین آن به سر می برند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: هستند کسانی در دانشگاه و هیئت علمی وقتی وارد عرصه علوم انسانی می شوند و م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک سوم ازدواج ها در شمال تهران به طلاق منجر می شود/ تاکنون دولت ها یک ریال بودجه به اصلاح علوم انسانی اختصاص نداده اند

یک سوم ازدواج ها در شمال تهران به طلاق منجر می شود/ تاکنون دولت ها یک ریال بودجه به اصلاح علوم انسانی اختصاص نداده اند