مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 مهر 1395 ساعت 11:102016-09-29پزشكي

کنگره بین المللی پیشگیری از بیماری های قلب و عروق


پنجمین کنگره بین المللی پیشگیری از این بیماری قلب و عروق در شیراز آغاز به کار کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما "، مرکز فارس، رییس کنگره بین المللی قلب و عروق گفت: این کنگره به منظور دستیابی به راهکارهای پیشگیری و درمان و با حضور 200 متخصص قلب ،تغدیه و پرستار به مدت سه روز در شیراز آغاز شد.

محمد جواد زیبایی نژاد افزود: در این کنگره علل و چگونگی رشد سکته های قلبی و مغزی و نحوه پیشگیری از آنها بررسی می شود.

وی افزود: کم تحرکی، اضافه وزن، استرس، مصرف دخانیات و تغییر سبک زندگی از مهم ترین عواملی که است که در این نشست و چهارکنگره گذشته به عنوان عوامل اصلی این بیماری ها مطالعه و بررسی شده است.

زیبایی نژاد افزود: بازنگری راهکارهای درمانی کنترل عوامل خطر بیماریهای عروق قلبی ، بررسی عوامل خطر و نقش ژنتیک در بروز بیماریهای قلبی، بازنگری اهمیت و نقش تغذیه در کنترل عوامل خطر و اهمیت ورزش در کنترل بیماری های عروق قلبی در این کنگره بررسی می شود.

رییس کنگره بین المللی قلب و عروق گفت: مباحث این کنگره در قالب 52مقاله و 148پوستر به تغییر سبک زندگی و راهکارهای پیشگیری از بیماری های قلب و عروق می پردازند و درپایان مقاله های برتر معرفی و مورد تقدیر قرار می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کنگره بین المللی پیشگیری از بیماری های قلب و عروق

کنگره بین المللی پیشگیری از بیماری های قلب و عروق