مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 شهریور 1395 ساعت 15:512016-09-19سياسي

سالاریان به فارس خبرداد: پایتخت کتاب ایران میزبان نمایشگاه کتاب استانی شد


مدیر امور نمایشگاه های استانی موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران گفت: نیشاپور جایگزین مشهد در برگزاری نمایشگاه کتاب استانی امسال شد.

- علی سالاریان مدیر امور نمایشگاه های استانی موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران در گفت وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات " اظهار داشت: نیشاپور جایگزین مشهد در برگزاری نمایشگاه کتاب استانی امسال شد وی با معرفی نیشاپور به عنوان پایتخت کتاب ایران، اعلام کرد: نمایشگاه کتاب استانی به جای مشهد مقدس در این شهرستان برگزار می شود.

سالاریان در ادامه تصریح کرد: با عنایت به معرفی نیشاپور در دومین دوره اجرای طرح پایتخت کتاب ایران به عنوان پایتخت کتاب ایران و جایگاه مهم این شهرستان به عنوان قطب فرهنگی و دانشگاهی، هیجدهمین دوره نمایشگاه کتاب ناشران ایران به جای مشهد مقدس در این شهرستان آبان ماه برگزار می شود.

قرار است با هماهنگی صورت گرفته با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی و مسئولین شهرستان این نمایشگاه در هفته دوم آبان ماه در شهرستان نیشاپور برگزار شود.

پیش از این قرار بود هیجدهمین نمایشگاه کتاب ناشران ایران از تاریخ 24 مهر لغایت 30 مهر در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد مقدس برگزار شود انتهای پیام/.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سالاریان به فارس خبرداد: پایتخت کتاب ایران میزبان نمایشگاه کتاب استانی شد

سالاریان به فارس خبرداد: پایتخت کتاب ایران میزبان نمایشگاه کتاب استانی شد