مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 شهریور 1395 ساعت 22:012016-09-18دانش

برگزیده رشته خوشنویسی در جشنواره دانشگاه آزاد: اطلاع رسانی جشنواره های هنری در دانشگاه ها ضعیف است


برگزیده رشته خوشنویسی در جشنواره هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت گفت: تنها نقطه ضعف این جشنواره اطلاع رسانی ضعیف آن در سطح دانشگاه ها است.

- به گزارش " از همدان، محمدصادق احدپور شامگاه امروز در حاشیه اختتامیه جشنواره هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 30 سال است در رشته خوشنویسی فعال هستم و بیش از 28 سال در انجمن خوشنویسی ایران در استان تهران این رشته را تدریس می کنم.

وی که قرآن کریم را با خط نستعلیق برای شهرداری تهران به رشته تحریر درآورده است، افزود: چندین کتاب در رابطه با این رشته تألیف کرده ام که تعدادی چاپ شده و برخی نیز هنوز به چاپ نرسیده است.

برگزیده رشته خوشنویسی در جشنواره هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت با اشاره به کسب رتبه اول در این جشنواره گفت: در رشته نستعلیق اثر بنده در بین تمام شرکت کنندگان مقام اول را کسب کرده است.

وی با بیان اینکه خوشحالم توانستم افتخاری برای واحد دانشگاهی که در آن تحصیل می کنم کسب کنم، خاطرنشان کرد: اولین دوره است که در این جشنواره شرکت می کنم.

احدپور برگزاری هنر و ادبیات دینی پژوهشی و فرهنگی قرآن و عترت را باعث ایجاد انگیزه و ترغیب دانشجویان دانست و ادامه داد: تنها نقطه ضعفی که می توان از این جشنواره گرفت آن است که باید مس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزیده رشته خوشنویسی در جشنواره دانشگاه آزاد: اطلاع رسانی جشنواره های هنری در دانشگاه ها ضعیف است

برگزیده رشته خوشنویسی در جشنواره دانشگاه آزاد: اطلاع رسانی جشنواره های هنری در دانشگاه ها ضعیف است