مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 شهریور 1395 ساعت 13:162016-09-07دانش

کسب رتبه نخست کشوری در مسابقات قرآن و عترت توسط دانشجوی دانشگاه آزاد شوشتر


دانشجوی دانشگاه آزاد شوشتر با شرکت در بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد موفق به کسب رتبه نخست کشوری شد.

- اخبار دانشگاهی را از کانال اخبار دانشگاهی SNN.

ir" دنبال کنید به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرتضی حیدری آل کثیر، دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر توانست در بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش هنر و ادبیات دینی و رشته ی شعر، رتبه نخست کشوری را از آن خود کند.

وی که دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی می باشد، شاعر فارسی و عربی نیز می باشد، در زمینه ترجمه نیز تالیفاتی دارد.

آل کثیر طی سال های 81 تا 89 توانسته در چندین کنگره کشوری دانشجویی و غیر دانشجویی رتبه های نخست را به خود اختصاص دهد که از مهمترین توفیقات وی می توان به برگزیده شدن در جشنواره ی بین المللی شعر فجر و نبوی در سال 86، برگزیده ی کتاب سال دفاع مقدس و همچنین نفر اول جشنواره سراسری شعر جوان حوزه هنری اشاره کرد.

از کتب این قاری قرآن و شاعر خوزستانی می توان به سرفه خونین تفنگی در باد، خورشید در عبای تو پیچیده است، پایتخت جهان نام برد.

گفتنی است تجلیل از نفرات برتر بخش هنر و ادبیات دینی بیست و یکمین دوره ی مسابقات سراسری قرآن و عترت، (27شهریورماه) به میزبانی همدان برگزار خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کسب رتبه نخست کشوری در مسابقات قرآن و عترت توسط دانشجوی دانشگاه آزاد شوشتر

کسب رتبه نخست کشوری در مسابقات قرآن و عترت توسط دانشجوی دانشگاه آزاد شوشتر