مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 مرداد 1395 ساعت 13:512016-08-19اقتصادي

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خبر داد افتتاح 150 پروژه راه سازی هفته دولت در مازندران


افتتاح 150 پروژه راه سازی هفته دولت در مازندران گفت: این اداره کل در راستای اهداف خود در سال جاری و هفته دولت، 150پروژه راه و شهرسازی را با هزینه 2 هزار و 886 میلیارد ریال افتتاح می کند.

- به گزارش ، حیدر نوروزی اظهار کرد: هفته دولت مهم ترین مناسبت تقویمی دستگاه های اجرایی و زمان گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و 15 هزار شهید دولت است.

وی افزود: این اداره کل با افتتاح 83 پروژه راه روستایی با هزینه 210 میلیارد ریال و همچنین 12 پروژه در زمینه راه سازی با هزینه یک هزار و 965 میلیارد ریال و 52 پروژه راهداری با هزینه 707 میلیارد ریال در حوزه راه سهمی کوچک در گرامیداشت این هفته دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران به پروژه های افتتاحی در بخش راه سازی اشاره کرد و ادامه داد: تعریض و چهارخطه کردن محور هراز (10 کیلومتر)، تعریض و آسفالت محور آغوزبن آمل، تعریض و آسفالت محور آمل ـ فریدونکنار، تعریض و آسفالت محور قائم شهر ـ کیاکلا، تعریض و آسفالت محور خزرآباد ـ بهنمیر تنها بخشی از پروژه های افتتاحی این اداره کل در بخش راه سازی است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: بیشتر پروژه های افتتاحی اداره کل در هفته دولت در بخش راهداری مربوط به ایمن سازی و افزایش ارتقای سطح ایمنی در محورهای استان بوده که از جمله این پروژه ها می توان به لکه گیری و روکش آسفالت م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خبر داد افتتاح 150 پروژه راه سازی هفته دولت در مازندران

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران خبر داد افتتاح 150 پروژه راه سازی هفته دولت در مازندران