مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 مرداد 1395 ساعت 16:312016-08-17پزشكي

معاون درمان وزیر بهداشت: بیمارستان تخصصی در رفسنجان لازم است / نسبت پرستار با بیمار در رفسنجان استاندارد نیست


معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وجود بیمارستان تخصصی در رفسنجان لازم است تا بخش خصوصی هم در این زمینه فعال شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از رفسنجان، محمد آقاجانی بعد از ظهر امروز در جمع پزشکان و پرستاران در بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان اظهار داشت: تربیت 30 ساله دانشجویان پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان کار بزرگی است.

وی بیان داشت: دانشگاه ها و دانشکده های پزشکی فرصت مغتنمی برای توسعه خدمات آموزشی و درمان است و خدمات تخصصی و فوق تخصصی که در این شهر انجام می شود، مدیون انقلاب اسلامی و حاصل تفکر گسترش خدمات در مناطق مختلف است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: کمبودها وجود دارد، اما در کشورهای توسعه یافته که 100 برابر کشور ما هزینه می کنند هم کمبود هست.

وی با اشاره به اینکه مردم در معیشت، اشتغال و مسکن دغدغه دارند، اما تقریبا در حوزه بهداشت و درمان دغدغه ها رفع شده است، تصریح کرد: رونق جدی که در حوزه بهداشت و درمان رخ داده ستودنی است.

این مسؤول با بیان اینکه اورژانس بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان باید هرچه سریعتر راه اندازی شود، افزود: دو اتاق عمل دیگر تا سه ماه آینده باید به ناوگان اتاق عمل این بیمارستان افزوده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون درمان وزیر بهداشت: بیمارستان تخصصی در رفسنجان لازم است / نسبت پرستار با بیمار در رفسنجان استاندارد نیست

معاون درمان وزیر بهداشت: بیمارستان تخصصی در رفسنجان لازم است / نسبت پرستار با بیمار در رفسنجان استاندارد نیست