مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 مرداد 1395 ساعت 14:412016-08-13فرهنگي

فراخوان دومین کنگره ملی شعر عفاف و حجاب«مستور» منتشر شد


دومین کنگره ملی شعر عفاف و حجاب«مستور» فراخوان خود را در بخش های مختلف برای علاقمندان منتشر نمود.

- دومین کنگره ملی شعر عفاف و حجاب مستور فراخوان خود را در بخش های مختلف برای علاقمندان منتشر نمود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این جشنواره به منظور پاسداشت و ارتقاء دستاوردهای شعری در زمینه حجاب و عفاف برگزار می شود و اشعار باید صرفا به موضوع عفاف و حجاب اختصاص داشته باشند و نوآوری در تفاوت نگاه به موضوع از امتیاز ویژه ای برخوردار است و محدودیتی در ارسال آثار وجود ندارد.

اشعار کلاسیک و نو، ترانه، کودک و نوجوان، شعر کوتاه، رباعی و بخش ویژه نغمه های مذهبی و سرود از بخش های این جشنواره بوده که در نهایت این جشنواره دوازده برگزیده خواهد داشت، که به هر برنده یک سکه بهار آزادی تعلق خواهد گرفت.

همچنین علاقمندان برای ارسال آثار خود تا 20 مهرماه سال جاری می توانند آثار خود را بدون محدودیت در تعداد به نشانی: تهران، چهار راه کالج، خیابان حافظ، جنب پمپ بنزین، بن بست هلال احمر، پلاک 6، ساختمان بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی و یا نمابر : 02166722313و همچنین از طریق پست الکترونیک info@mastoorfestival.

ir و یا شماره تلگرام09378835240 ارسال نمایند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فراخوان دومین کنگره ملی شعر عفاف و حجاب«مستور» منتشر شد

فراخوان دومین کنگره ملی شعر عفاف و حجاب«مستور» منتشر شد