مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 مرداد 1395 ساعت 08:162016-08-11اقتصادي

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان خبر داد نقش نمادهای بومی هرمزگان بر تار و پود فرش


معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان از بافت فرش با المان های بومی هرمزگان با همکاری نهادهای مرتبط خبر داد.

- به گزارش ، محمد عباسی در جلسه کمیته فرش دستباف استان اظهار داشت: برای بافت این فرش از نهادهای مختلفی از جمله دانشگاه ها، مرکز فرش ایران و طراحان فرش طی فراخوانی دعوت به عمل می آید.

وی با بیان اینکه 700 بافنده در سطح استان فعال هستند، بیان داشت: استفاده از ظرفیت های بالقوه بافندگان هرمزگانی ما را به برنامه هدف که همان افزایش صادرات است، نزدیک می سازد.

معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ادامه داد: عمده مشکل واحدهای تولیدی فرش در سطح استان به ویژه شهرستان بشاگرد عدم توانایی مالی است که باید با ارائه تسهیلات حل و فصل شود.

عباسی اقدامات زیربنایی نظیر بازسازی و نوسازی دارهای قالی، در نظر گرفتن اماکنی ثابت برای بافت فرش و گلیم را از نیازهای مبرم این صنعت در استان عنوان کرد.

فرماندار بشاگرد نیز در ادامه این جلسه گفت: هرمزگان طراحان فرش بسیار قابلی دارد که اگر از ظرفیت آنها استفاده شود توجه بسیاری از استان های فعال در زمینه فرش را به خود جلب می کند.

فلکناز دهقانی افزود: صنعت فرش هرمزگان نیازمند حمایت های مالی است و امید است این جلسات خروجی بسیار خوبی برای این بخش داشته باشد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان خبر داد نقش نمادهای بومی هرمزگان بر تار و پود فرش

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان خبر داد نقش نمادهای بومی هرمزگان بر تار و پود فرش