مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 مرداد 1395 ساعت 12:462016-08-07اجتماعي

مدیرکل بهزیستی استان همدان: عدم وجود سلامت روانی باعث انزوای فرد در جامعه می شود


مدیرکل بهزیستی استان همدان با بیان اینکه عدم وجود سلامت روانی باعث انزوا در جامعه می شود، گفت: نقش دختران در جامعه به عنوان مادران آینده حائز اهمیت است زیرا در تربیت کودک سلامت محور جایگاه مهمی دارند.

- به گزارش " از همدان، حمیدرضا الوند ظهر امروز در همایش دختران، حمایت های روانی و اجتماعی در راستای توسعه پایدار اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور برگزاری چنین همایش هایی را در راستای حل مسائل و آسیب های اجتماعی مورد توجه قرار داده است.

وی با بیان اینکه سلامت روانی جامعه زیرساخت و بستر سلامت اجتماعی است، گفت: زنان بیش از نیمی از جامعه را تشکیل می‎دهند که باید در راستای آموزش آنها گام برداشت.

مدیرکل بهزیستی استان همدان با بیان اینکه زنان و مردان الگوهای همانندساز و تربیت کننده در خانواده هستند، خاطرنشان کرد: زنان نقش مهمی را در مدیریت خانواده دارند.

وی با بیان اینکه از اهداف و برنامه های اصلی سازمان بهزیستی توجه به مسائل اجتماعی و کاهش آسیب هاست، گفت: پیشگیری، هزینه کمتری نسبت به درمان دارد و در توجه به مسائل اجتماعی قبل از بروز آسیب حفظ سلامت روانی بسیار حائز اهمیت است.

الوند ادامه داد:در مسائل اجتماعی قبل از اینکه اتفاقی حادث شود باید تلاش کنیم یک جامعه سالم و شاد داشته باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرکل بهزیستی استان همدان: عدم وجود سلامت روانی باعث انزوای فرد در جامعه می شود

مدیرکل بهزیستی استان همدان: عدم وجود سلامت روانی باعث انزوای فرد در جامعه می شود