مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 مرداد 1395 ساعت 05:362016-07-31بين الملل

یادداشت/ احمد کاظم زاده فتح الشام نام جدید با مرام قدیم


تغییر نام جبهه النصره می تواند بنا به درخواست حامیان عربی و به خصوص سعودی و قطری این گروه در جهت کمک به رایزنی های بین المللی آنها برای خارج کردن این گروه از فهرست گروه های تروریستی باشد.

- به گزارش گروه فضای مجازی " احمد کاظم زاده در روزنامه جوان نوشت: ابومحمد جولانی رهبر گروه تروریستی جبهه النصره روز پنج شنبه در برنامه ای که از شبکه الجزیره قطر پخش شد از جدایی این گروه از القاعده و تشکیل گروه جدید با نام جبهه فتح الشام خبر داد.

تغییر نام این گروه با تغییر نمادهای آن نیز همراه بود و پرچم سیاه رنگ آن به پرچم سفید تغییر یافت، البته تغییرات کاملاً سطحی و ظاهری بوده و حتی ابوحمد الجولانی در زمان اعلام تغییرات لباس شبیه بن لادن را به تن داشته که ارادت وی را به شبکه القاعده نشان می دهد، ضمن آنکه اعلام تغییرات بعد از کسب مجور از ایمن الظواهری رهبر فعلی القاعده صورت گرفته است.

علاوه بر اینها، خود جولانی نیز در سخنان توجیه آمیز خود به مصلحتی بودن اتخاذ این تصمیم اذعان کرده است.

هر چند وی دلیل اتخاذ این تصمیم را سلب بهانه از ائتلاف به اصطلاح مبارزه با تروریسم برای هدف قرار دادن مراکز استقرار آنها اعلام کرده است اما به نظر می رسد دلایل مهم دیگری نیز در این زمینه وجود دارد که وی از ذکر آنها خودداری کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادداشت/ احمد کاظم زاده فتح الشام نام جدید با مرام قدیم

یادداشت/ احمد کاظم زاده فتح الشام نام جدید با مرام قدیم