مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 تیر 1395 ساعت 13:362016-07-09سياسي

فارس گزارش می دهد روستای تل برمی رامهرمز در انتظار دستان پرمهر مسؤولان


روستای تل برمی که بر روی تپه ای تاریخی بنا شده است به دلیل بی توجهی و غفلت مسؤولان از کم ترین امکانات اولیه محروم و نیازمند توجه ویژه مسؤولان است.

- به گزارش " از رامهرمز، روستای تل برمی که در جنوب شهر رامهرمز قرارگرفته است بر روی تپه ای تاریخی؛ بازمانده از دوره ایلامی و در آغازین سال های جنگ تحمیلی و به وسیله جنگ­ زدگان بناشده است این افراد هنگام بازگشت به شهرهای خود، تمام بناهای ساخته شده را به بومیان منطقه فروخته و واگذار کردند.

* عدم گازرسانی مردم را دچار مشکل کرده است یکی از اعضای شورای اسلامی این روستا پیرامون مشکلات موجود گفت: در این روستا حدود 130 خانوار زندگی می ­کنند که همچنان از نبود انشعابات گاز شهری در رنج و زحمت هستند.

کوروش بذرکار افزود: پر کردن سیلندر گاز به ویژه در فصل زمستان هزینه گزافی را به اهالی این روستا تحمیل می­ کند.

در ادامه دهیار این روستا نیز اظهار داشت: چند سال پیش بخشی از روستا گازرسانی شد که با اعتراض سازمان میراث فرهنگی رامهرمز نیمه­ تمام ماند.

محمد محمد موسایی افزود: شماری از خانه های روستا دارای گاز شهری بوده و شماری از این امکان محروم هستند و همین مسأله خود به­ خود شکل تبعیض به خود گرفته و به ناراحتی عده ­ای منجر شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس گزارش می دهد روستای تل برمی رامهرمز در انتظار دستان پرمهر مسؤولان

فارس گزارش می دهد روستای تل برمی رامهرمز در انتظار دستان پرمهر مسؤولان