مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 تیر 1395 ساعت 21:402016-06-26پزشكي

افتتاح مرکز جامع اهدای خون در تهران


مرکز جامع اهدای خون استان تهران با حضور وزیر بهداشت، مدیرعامل سازمان انتقال خون و مسئولان این حوزه افتتاح شد.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر پورفتح الله مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور در مراسم افتتاح این مرکز با بیان اینکه مصرف پلاکت در دنیا به شدت در حال افزایش است گفت: بر اساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی، به خاطر افزایش سالمندی و افزایش بیماری های بدخیم از دهه پنجم زندگی به بعد، مصرف پلاکت در دنیا و به تبع آن در کشور ما نیز در حال افزایش است.

وی افزود: مصرف پلاکت در پنج سال گذشته از 300 هزار به یک میلیون واحد رسیده که با روش سنتی امکان تأمین نیاز بیماران و مراکز درمانی وجود ندارد، بنابراین ما به سمت اهدای مستقیم پلاکت رفته ایم.

پورفتح الله گفت: در مرکز جامع اهدای خون که افتتاح شد مستقیماً امر اهدای پلاکت انجام می شود و حجم پلاکت دریافتی در این مرکز شش برابر روش معمولی است، یعنی یک دهنده دُز درمانی یک بیمار را فراهم می کند و کیفیت درمان از این طریق افزایش می یابد.

وی افزود: با برنامه ریزی سازمان انتقال خون ، خوشبختانه امسال در سراسر کشور و در تهران 11 برابر مصرف روزانه مان خون و فراورده های خونی داریم، به عنوان نمونه در تهران 11 هزار گلبول قرمز و پلاکت که 11 برابر مصرف بیماران تهرانی است ذخیره شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح مرکز جامع اهدای خون در تهران

افتتاح مرکز جامع اهدای خون در تهران