مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 اردیبهشت 1395 ساعت 01:002016-05-13فرهنگي

ارزیابی یک شاعر پیشکسوت از نمایشگاه کتاب


با وجود این که محل برگزاری نمایشگاه کتاب تغییر کرده و برای مردم نامانوس است، از نظر من مردم از نمایشگاه امسال خوب استقبال کردند.

- این شاعر پیشکسوت در پایان بازدیدش از بیست ونهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که تا 25 اردیبهشت در شهر آفتاب برپاست به خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا گفت: با توجه به شرایط، مردم در حد توانشان خوب در نمایشگاه حاضر شده‎اند.

او در ادامه با اشاره به متفاوت بودن وضعیت نمایشگاه در روزهای مختلف خاطرنشان کرد: البته باید نمایشگاه بررسی جامع تری شود؛ روزهای معمولی و روزهای تعطیل تفکیک شده و به صورت میدانی سنجیده شوند.

از نگاه من به عنوان یک شاعر فضای نمایشگاه خیلی انگیزه ساز بود و شور و نشاطی به مردم دست داده است.

در آدم ها رغبت به وجود می‎ آید، این بسیار زیباست و من این فضا را دوست دارم.

علی پور درباره وضعیت کتاب های شعر در نمایشگاه کتاب اظهار کرد: امسال شعر نسبت به سال قبل فروش خوبی داشت.

من به غرفه هایی که در آن ها اثر داشتم سر زدم، غلغله بود، خوب بود و جوانان به خوبی از شعر استقبال می کنند.

این شاعر در پایان بیان کرد: امیدوارم نمایشگاه بین المللی کتاب هر سال بهتر شود.

این نمایشگاه فرهنگی برای مردم جنبه آموزش و فرهنگ معرفتی دارد و دیدار اهالی فرهنگ و کتاب را هم به دنبال دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارزیابی یک شاعر پیشکسوت از نمایشگاه کتاب

ارزیابی یک شاعر پیشکسوت از نمایشگاه کتاب