مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 اردیبهشت 1395 ساعت 00:552016-05-10سياسي

مردم نمی آمدند، شکست می خوردیم


قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به پرسش هایی درباره مسائل و مشکلات نمایشگاه امسال که برای نخستین بار است در شهر آفتاب برگزار شده پاسخ داد و گفت: - اگر مردم نمی آمدند، نمایشگاه شکست می خورد.

امیرمسعود شهرام نیا در گفت وگو با خبرنگار ادبیات و کتاب ایسنا، از امضای تفاهم نامه اختصاص شهر آفتاب به نمایشگاه کتاب و رفع مشکلات اصلی بیست ونهمین نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

اصل تفاهم نامه شهر آفتاب قطعی شده است او درباره امضای تفاهم نامه اختصاص رایگان شهر آفتاب برای برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: اصل تفاهم نهایی شده است.

بحثی بود که تا روز اختتامیه نهایی و اعلام شود.

نظری هم بود که یک مراسم جدا از مراسم اختتامیه برای امضای تفاهم نامه گذاشته شود، اما به خاطر مشغله های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار امکان تنظیم زمانی جلسه به وجود نیامد.

شهرام نیا با بیان این که اصل تفاهم نامه قطعی شده است ، اظهار کرد: خوشبختانه اکثر خواسته های ما توسط شهرداری پذیرفته شده است.

برای اختصاص رایگان شهر آفتاب به نمایشگاه کتاب حداقل 5 تا 10 سال مطرح شده، از سوی شهرداری به خواسته ما نزدیک شدند و ما همچنان سعی می کنیم که خواسته مان را تایید کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم نمی آمدند، شکست می خوردیم

مردم نمی آمدند، شکست می خوردیم