مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اردیبهشت 1395 ساعت 23:112016-05-09سياسي

خانه کتاب؛ پیش از آنکه سرها بیفتد


چگونه می توان این اقدام ارتجاعی و غیرفرهنگی و محدودیت ساز خانه کتاب را در راستای ارائه اطلاعات و همراهی با فعالیت های دولت الکترونیک امید و تدبیر ارزیابی کرد؟ - "-گروه کتاب و ادبیات: چند روز پیش درد دلها و نقدهای تند و البته تلخ و تامل برانگیز علی اکبر تورانیان مدیر کمیته اطلاع رسانی نمایشگاه کتاب درباره وضعیت فرهنگی و مشکلاتی که در خانه کتاب وجود دارد باعث شد تا نگاهی دقیقتر به مشکلات و نابسامانی های این موسسه فرهنگی داشته باشیم.

تورانیان مدعی شده بود: بحث ما با مدیر خانه کتاب به شدت بالا گرفت در نهایت او مصر شد و اعلام کرد پول دریافت می کند در برابر این اطلاعات همچنان بر سر حرف خود مانده بود ما زیر بار این ماجرا نرفتیم و اعلام کردیم که اگر شما مدعی آن هستید که دانستن حق مردم است و در پی تکریم مردم هستیم باید به آنها ارزش قائل شویم و سرویس دهی کنید و باید این اطلاعات را به ما بدهید.

بحثمان این است باید روی چه حسابی این پول را پرداخت کنیم؟در حالی که خانه کتاب از ناشر کتاب را رایگان و با ثبت شخصی ناشر کتاب را دریافت می کند در این صورت برای همان اطلاعات که قرار است برای مردم صرف شود درخواست پول می کنید! .

متاسفانه در جایی وقتی مشاهده شد که مقاومت می کنیم به ما پیشنهاد دادند که خانه کتاب حاضر است پیمانکار ما شود ما گفتیم د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خانه کتاب؛ پیش از آنکه سرها بیفتد

خانه کتاب؛ پیش از آنکه سرها بیفتد