مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اردیبهشت 1395 ساعت 00:562016-05-01اجتماعي

همزمان با هفته معلم فارس گزارش می دهد معلمانی که در غربت کلاس جهاد علمی می کنند / مدارسی که یک معلم و تک دانش آموز دارد


معلمانی را سراغ می گیریم که در غربت مدارس تک دانش آموزی جهاد علمی کرده و مسافت طولانی را طی می کند تا حتی تک دانش آموز روستایی از علم و ادب محروم نماند.

- معلمانی که در غربت کلاس جهاد علمی می کنند / مدارسی که یک معلم و تک دانش آموز دارد معلمانی را سراغ می گیریم که در غربت مدارس تک دانش آموزی جهاد علمی کرده و مسافت طولانی را طی می کند تا حتی تک دانش آموز روستایی از علم و ادب محروم نماند.

به گزارش " از اردبیل، در استان اردبیل و در روستاهای دورافتاده آن مدارسی را سراغ می گیریم که تنها یک معلم و یک دانش آموز در کنار هم مشغول یاد دادن و یاد گرفتن هستند که در غربت و تنهایی دست به کار و جهادی مقدس می زنند تا از سنگر علم و تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم عقب نیفتد.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل آدرسی را به ما داد که در آن در هشت مدرسه استان اردبیل به ازای هر مدرسه یک نفر دانش آموز با یک نفر معلم مشغول تعلیم و تربیت هستند که چهار مدرسه در ارشق، یک مدرسه در خورش رستم، یک مدرسه در شاهرود و دو مدرسه نیز در کوثر که در همه این مدارس یک معلم با تک دانش آموزانی را شاهد هستیم که در ظاهر در غربتی عجیب اما در باطن در حال و هوایی صمیمانه و مهربانانه معلمان مشغول یاد دادن و دانش آموزان نیز مشغول یاد گرفتن هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همزمان با هفته معلم فارس گزارش می دهد معلمانی که در غربت کلاس جهاد علمی می کنند / مدارسی که یک معلم و تک دانش آموز دارد

همزمان با هفته معلم فارس گزارش می دهد معلمانی که در غربت کلاس جهاد علمی می کنند / مدارسی که یک معلم و تک دانش آموز دارد